Muş Kayak Merkezinin Yolu Asfaltlandı

Muş Kayak Merkezinin Yolu Asfaltlandı :Muş İl Özel İdaresi, Muş Alparslan Üniversitesi ve Kayak Merkezi’nin yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı.

Muş Kayak Evi’nin çevresinin yanı sıra üniversite ile ortak kullanılan 1,5 kilometrelik yol sıcak asfaltla kaplandı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, Muş Kayak Evi ile Muş Alparslan Üniversitesi’nin yolunu sıcak asfaltla kapladıklarını söyledi. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, önemli bir ihtiyacım daha giderildiğini söyledi. Başbakanlık kaynaklarından aktarılan ödenek ile kayak evinin çevre düzenlemesini ve üniversite yolundaki çalışmaların bir iki gün içerisinde tamamlanacağını ifade eden Yentür, “Yaklaşık olarak 13 bin 500 metrekare alan 3 bin 100 ton sıcak asfaltla kaplanıyor. Kayak evinin bahçesinden Kızılağaç devlet yolu bağlantısına kadar olan alan birinci sınıf asfaltla kaplanıyor. Bu çalışma hem üniversite hem de kayak evi için oldukça önemli bir çalışmadır. İlimiz adına acil bir ihtiyacı daha tamamlamış oluyoruz” dedi.
Muş Kayak Evi İşletmecisi Seyfetullah Olcay, yapılan çalışmadan ötürü Muş Valiliği ve İl Özel idaresi Genel Sekreterliği’ne teşekkür ettiklerini belirterek, “Yıllardır kayak evi bahçesinde çamurdan dolayı sorun yaşanıyordu. Bu sorun yapılan çalışma ile giderilmiş olacak. Muş için oldukça önemli bir sosyal tesis olan kayak evine yapılan hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür ile birlikte asfalt çalışmalarını inceleyen MŞÜ Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Çobanoğlu da, yapılan çalışmalardan ötürü İl Özel İdaresine teşekkür ettiklerini söyledi.