Öğrenciler Erciyes’te kayak heyecanı yaşadı

Öğrenciler Erciyes’te kayak heyecanı yaşadı :Yozgat’ın Kadışehri Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ilçede eğitim gören öğrencilere yönelik Kayseri Erciyes Kayak Merkezi’ne gezi düzenlendi.

İlçede sabah otobüslerle Kayseri’ye hareket eden öğrencilere Sorgun’da kahvaltı ikram edildi. Daha sonra Erciyes Kayak Merkezine gelen öğrenciler, kızak kaymak için gerekli malzemeleri aldıktan sonra eğitmenin verdiği bilgiler ile kaymanın tadını çıkardı.

Teleferiğe de binen öğrenciler, unutulmaz ve eğlenceli bir gün geçirmenin tadına vardı. Öğrenciler bazıları ilk defa kayak merkezine gördüklerini belirterek, “Bizlere yönelik böylesine güzel bir gezi düzenledikleri için Sayın Kaymakamımız Arif Gül’e teşekkür ediyoruz. İlçemiz kış şartları bakımından karlı geçtiği için bu zaman kadar kendi imkanlarımızla kızak kayarak eğleniyorduk. İlk defa böylesine güzel bir kayak merkezinde kayma imkanı buldu. Çok güzel ve keyifli geçti. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

İlçe Kaymakamı Arif Gül de tatil dönemi dolayısıyla öğrencilere yönelik Kayseri gezisi düzenlediklerini söyledi. Gül, şunları kaydetti: “Öğrencilerimiz uzun bir ders maratonunun ardından yarıyıl tatiline girdi. Bizler de onları bu tatillerini stresten uzak, eğlenceli olabilecek, farklı bir heyecan katacak bu gezimizi düzenledik. İnşallah bundan sonrada yine ülkemizin farklı yerlerine öğrencilerimize yönelik geziler düzenleyeceğiz. Bizlerin öğrencilerimizden tek beklentisi okumaları ve başarılı olmalarıdır. Öğrencilerimizin kendilerini en iyi şekilde yetiştirerek ailesine, vatanına ve milletine faydalı bir birey olmalarından başka bir beklentimiz yoktur.”

Yozgat’in Kadisehri Kaymakamligi, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi (SYDV) tarafindan ilcede egitim goren ogrencilere yonelik Kayseri Erciyes Kayak Merkezi’ne gezi duzenlendi.