Olympos Teleferik Para Dergisine Konu Oldu

Olympos Teleferik Para Dergisine Konu Oldu

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, “ Antalya’da alternatif turizm deyince, ilk akla gelen destinasyon Olympos Teleferik ”

Olympos Teleferik haftalık olarak yayınlanan “Para Dergisi” nde Turizm Yazarları Derneği Başkanı Kerem Köfteoğlu’nun hazırladığı dosyada “ Kış Turizminin yükselen Yıldızları” arasında yerini aldı. Türkiye’de yer alan sayılı kış turizmi merkezlerinden görüşlerin yer aldığı dosyada, Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü’nün de görüşlerine yer verilirken, Türkiye’nin kış turizminde de birçok bölgede yeni yapılacak yatırımlar ile bu konuda yıldızının parlayacağı belirtildi.

Antalya Kemer’in simgesi haline gelen ”Olympos Teleferik” birçok acentenin ürün yelpazesinde bulunan ve satış yaptığı en önemli alternatif turizm merkezlerinden bir tanesi olurken, kış turizmin de tartışmasız en önemli noktası. Para dergisinde yer alan haberde açıklamalarda bulunan Olympos teleferik Genel Müdürü Haydar, “ Antalya’da alternatif turizm deyince, ilk akla gelen destinasyon Olympos Teleferik. İmkansızlar başarılarak 7 sene önce hizmete açılan Tesis, üstün İsviçre teknolojisi ile mitolojik zirvede adından söz ettiriyor. Dünyanın ikinci, Avrupa’nın en uzun insan taşıyan teleferiği olma özelliğini barındıran 2365m yükseklikteki tesis; muhteşem manzarası ile dünyanın her yerinden ziyaretçi akınına uğruyor” açıklamalarında bulundu.
Antalyalıların kar ile buluşması için en kolay yol!…

Gümrükçü, yayınlanan haberde “ Yıllardır sadece deniz, kum, güneş üçlemi ile anılan Antalya’da, bu tip alternatif tesislerin yapılandırılması sektör adına umut vaat etmekte. Zeus ve Hera ile anılan mitolojik zirveye teleferik ile çıkan; dünyanın en güzel milli parklarından birinin olağanüstü güzelliklerini keşfeden turistler, döndüklerinde Antalya’nın fark edilmeyenlerini anlatmaya başlıyorlar. Yaz&kış açık olan tesis; aynı zamanda Antalyalıların kar ile buluşması için en kolay yol. Kış sezonunda alternatif tur destinasyonu arayışında olan acentalar için Olympos Teleferik adeta kurtarıcı gibi. Aynı zamanda dünyanın en yüksek kot farkı ile paragliding yapılabilen zirvede, Shakespeare Restaurant tüm konforu ve profesyonelliği ile misafirleri ağırlıyor.

Kaynak : www.gundemantalya.com

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*