Olympos Teleferik Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak

Olympos Teleferik Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak

Antalya Kemer’de bulunan ve alternatif turizmin gözde merkezlerinden birisi olan Olympos Teleferik, 24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında 17′ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak.

Yerli ve yabancı turizm firmalarından yoğun ilgi gösterdiği EMITT Fuarı’nda bu yıl 70 ülkeden 4500 katılımcının yer alması beklenirken, bu sayının da rekor oluşturacağı ifade edildi. Olympos Teleferik her yıl olduğu gibi bu yıl da görsel açıdan zengin bir stand ile misafirlerinin karşısına çıkarken Genel Müdür Haydar Gümrükçü, Satış Pazarlama Müdürü Pakize Kılıç ve Acente ve Kontrat Müdürü Haydar Culfa da fuar boyunca gelen misafirlerini bilgilendirecek.

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü yaptığı açıklamada, “ Olympos Teleferik olarak tanıtımlarımıza devam ediyoruz. 24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında TÜYAP Fuar merkezinde 17.kez düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT için hazırlıklarımızı tamamladık. Hem Olympos Teleferik’i hem de bölgemizi en iyi şekilde tanıtacağız. Tüm misafirlerimizi Salon 6 da 675 No’lu standımıza bekliyoruz” dedi.

Dünyanın 5′inci büyük turizm fuarı konumuna ulaşan EMITT’e, 2012 Ekim ayı itibariyle 70 ülkeden 4500 yerli yabancı turizm şirketi katılım için başvuru gerçekleştirdi. EMITT Fuarı, 2012 yılında da Türkiye ve dünyadan geniş katılıma sahne olmuş ve 128 bin ziyaretçiyle önemli bir başarı gerçekleştirerek yine rekor katılıma sahne olmuştu.

Kaynak : www.akfikir.com

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*