Ordu’da İl Genelinde Corona Virüse Karşı Dezenfekte Çalışması

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı vektörle mücadele ekipleri, Corona virüse karşı yaşanan tedirginlikleri göz önüne alarak il genelinde dezenfekte çalışması yürütüyor.

Bu kapsamda ortak kullanım alanlarını öncelikli kılan ekipler; kurum kuruluşlar, okullar, toplu taşıma araçları, camiler, Ordu-Giresun Havalimanı, Ordu Üniversitesi, alt ve üst geçitler, otogar, kültür merkezleri ve halkın yoğun olarak bulunduğu alanlarda dezenfeksiyon uygulaması yapıyor.

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü çalışmalar Türkiye’ye örnek gösterildi. Koronavirüs Türkiye sosyal medya hesabından , “Ordu Büyükşehir Belediyesi coronavirüse karşı önlem almak için tüm şehirde dezenfeksiyon çalışmalarına başlamış. Sizler de dezenfeksiyon çalışmasına başlamasını istediğiniz belediyeleri bu tweete etiketleyin #corona” dendi.

“CORONA VİRÜS SORUNU KÜRESEL, MÜCADELEMİZ İSE ULUSALDIR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Corona virüs sorununun küresel, mücadelenin ise ulusal olduğuna dikkat çekti. Başkan Güler ayrıca, vatandaşların panik yapmaması ancak hijyen kurallarına dikkat etmesi gerektiğini belirttiği açıklamasında “Paniklemeden daha fazla tedbir alacağız. Hijyene daha fazla özen göstereceğiz. Çalışmalarımız ve tedbirlerimiz artarak devam edecektir” görüşlerine yer verdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*