Ordu’da Toplu Taşıma Sefer Saatleri Değiştirildi

Ordu Büyükşehir Belediyesi Türkiye’de etkisini gösteren Corona Virüsle mücadele etmek için gerekli tüm tedbirleri almaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı toplu taşımalarda virüse karşı alınacak tedbirler doğrultusunda bazı toplu taşıma araçları ve saatlerinde değişiklik yaptı.

TÜM HATLARDA SON SEFER SAATİ 21.30 OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ

Değişiklikler kapsamında 57-TOKİ-ÜNİVERSİTE hattı iptal edilirken, 58/A TOKİ-DEVLET HASTANESİ hattı TOKİ’den 07.30 kalkış, 17.00’de Devlet Hastanesinden kalkış olarak düzenlendi. Öte yandan 62/A ORGANİZE SANAYİ-DEVLET HASTANESİ hattı 07.30 Organize Sanayi’den kalkış, 17.00 Devlet Hastanesinden kalkış olarak değiştirildi. Aynı zamanda tüm hatlar seferlerini, pazar günlerindeki çalışma saatlerindeki gibi düzenleyecek.

Tüm hatlarda son sefer saati 21.30 olarak değiştirilirken, 52 No’lu hattın son sefer saati 22.30 olarak belirlendi.

BÜYÜKŞEHİR TEDBİRİ ÜST DÜZEYDE TUTUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bir yandan kamu kurum ve kuruluşlarında dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ederken, bir yandan da halkın yoğun olarak kullandığı toplu taşıma araçlarında tedbirlerini artırdı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu, tedbiri üst düzeyde tutmak gerektiğine dikkat çekerek, gerekmedikçe vatandaşların dışarı çıkmamalarını ve toplu taşıma araçlarını kullanmamalarını istedi.

“GEREKMEDİKÇE DIŞARI ÇIKMAYIN VE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINI KULLANMAYIN”

Vatandaşların gerekmedikçe dışarı çıkmamalarını ve toplu taşıma araçlarını kullanmamalarını öneren Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu, “Karantina süresinin artması ve daha sıkı tedbirlerin alınmasından sonra toplu taşıma araçlarımızın dezenfekte işlemlerine daha fazla hız vermeye çalışıyoruz. Sürekli olarak dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Dezenfekte işlemlerini tüm kamu kurum ve kuruluşlarında yapıyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda içlerinin rahat olmasını diliyoruz ancak kendilerinden gerekmedikçe dışarı çıkmamalarını ve toplu taşıma araçlarını kullanmamalarını rica ediyoruz. Vatandaşlarımızın panik yapmaması ve hijyene önem vermesi gerekiyor. Tedbiri üst düzeyde tutmamızda fayda var” dedi.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesinin titizlikle yürüttüğü dezenfekte çalışmalarını değerlendiren toplu taşıma şoförleri ve kurum kuruluş amirleri memnuniyetlerini dile getirerek Büyükşehirin üstüne düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiğine dikkat çektiler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*