Palandöken Kayak Merkezi Rengarenk

Palandöken Kayak Merkezi Rengarenk :Sömestir tatiliyle birlikte çocuklar için başlatılan kayak kursları sayesinde sezonun en parlak günlerini yaşayan Palandöken Kayak Merkezi, bayraklar ve uçurulan 2 bin 500 balonla şenlendi.

Sömestir tatiliyle birlikte çocuklar için başlatılan kayak kursları sayesinde sezonun en parlak günlerini yaşayan Palandöken Kayak Merkezi, bayraklar ve uçurulan 2 bin 500 balonla şenlendi. Merkez Yakutiye Belediyesi tarafından 6 yıldan beri sürdürülen kayak kurslarının başlaması nedeniyle bugün Palandöken Kayak Merkezi şenlendi. Tipi ve kar yağışı altında çocukların hünerlerini izleyen aileler, hem alkışladı hem de cep telefonları ile bu anları görüntüledi. Ellerinde Türk Bayrağı ile kayarak dağdan inen çocuklar büyük beğeni toplarken, yaklaşık 2 bin 500 balon da havaya bırakıldı. Karda kayan çocukların gökyüzüne bıraktığı rengarenk balonlar rüzgar nedeniyle anında gökyüzüne dağıldı ve Palandöken Kayak Merkezi’ni kapladı. Gösteri sırasında yaşı küçük kayakçılar soğuk hava ve tipide zor anlar yaşadı.

TÜM MASRAFLAR BELEDİYEDEN
6- 12 yaş grubundan 500 öğrencinin kursa katıldığını, öğrencilerin kayak malzemeleri, yemek ihtiyacı ve ulaşımlarının Yakutiye Belediyesi tarafından karşılandığını anlatan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Biliz şöyle dedi: “Çocuklar servislerle evlerinden alınıyor, Palandöken’e getiriliyor. Her gün 10 antrenör tarafından saat 08.00 ile 15.00 arası kayak dersi veriliyor. Yarı yıl tatili boyunca dersler devam edecek. Başarılı olan öğrencileri belediyenin spor kulübüne alacağız.”