PARS 675 Tak-Sök Termal Silah Dürbünleri Jandarma’ya Teslim Edildi

pars 675 tak sok termal silah durbunleri jandarmaya teslim edildi
pars 675 tak sok termal silah durbunleri jandarmaya teslim edildi

3E EOS tarafından yerli ve milli imkanlarla geliştirilen PARS 675 Tak-Sök Termal Silah Dürbünlerinin yenileri, Jandarma Genel Komutanlığı (JnGK)’na teslim edildi.

Konuyla ilgili olarak T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından yapılan açıklamada, “Savunma sanayii üretimlerine devam ediyor. Keskin nişancılarımızın gece şartlarında yüksek hassasiyetli ve isabetli atış yapmaları için 3E EOS tarafından yerli imkanlarla üretilen PARS 675 Tak-Sök Termal Silah Dürbünlerinin yenileri JGK’ya teslim edildi.” ifadelerine yer verildi.

PARS 675 Tak-Sök Termal Silah Dürbünü

PARS, 3E’nin en yeni termal silah dürbünü ailesidir. PARS, en zorlu ortamlarda çalışan en seçkin kullanıcıların güvenini kazanmış, yüksek çözünürlüklü, kompakt, hafif ve sağlam bir termal silah dürbünüdür.

PARS’ın sahada daha fazla kabiliyet sağlayan gelişmiş özellikleri vardır ve bunlardan biri de IOS ve Android dahil harici aygıtlara gerçek zamanlı video görüntüsünü aktarabilen bütünleşik bir kablosuz video arayüzüdür. PARS, gelişmiş görüntü işleme özelliğiyle üstün hassasiyet ve net görüntü sağlar.

Azami 2.2 kilometre mesafeden insan tespiti ve 6.7 kilometreden araç tespiti yapabilen PARS 675, şarj edilebilir Lityum bataryaları sayesinde 6 saat çalışabilmektedir.

Kaynak: SavunmaSanayiST

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*