Peker: ‘TÜDEMSAŞ TÜLOMSAŞ ve TÜVASAŞ’da Üretim Durdurulmalıdır’

Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Abdullah Peker koronavirüs ve TÜDEMSAŞ TÜLOMSAŞ, TÜVASAŞ ile ilgili basın açıklaması yaptı. Peker açıklamasında üretim durdurulmalıdır dedi.

Açıklamanın tamamı şöyle : Son bir aydır ülke gündemini oldukça meşgul eden Covid-19’un yayılmaması için şu an esnek mesai sisteminde çalışan Tüdemsaş, Tülomsaş ve Tüvasaş’ta üretimin mayıs ayı başına kadar durdurulması hem çalışanlarımızın hemde ülkemizin yararına olacağı kanısındayız.

Virüsün iş yerlerinde yayılması ülkemizi olumsuz yönde etkileyecektir. Adı geçen iş yerlerinin izole edilerek detaylı dezentekfte edilmesi artık zaruri hale gelmiştir. Hiç bir üretim insan hayatının üzerinde değildir ,kısa süreli üretim durudrulması ve Fabrikaların kapatılması Avrupada yaygın hale gelmiştir.

Bahsettiğimiz konuyu önemsemeyen ülkeler büyük bedeller ödemek durumunda kalmışlardır.Son anda yarı mamül ve mamül üreten iş yerleri her ülkede önemli ölçüde imalatı durdurulmuştur.

Covid 19 ile en iyi şekilde mücadele eden ülkemiz bu sorunu kısa zamanda çözerek kısa zamanda normale dönecektir diye düşünüyorum.

Corona virüsü ile mücadele yogun mesai harcayan başta sağlık bakanımız ve tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Polisimiz ve askerimizin emekleride takdire şayandır. İnsanı yaşatki devlet yaşasın söz tam bu zaman dilim için söylenmiştir. Covid 19 Korona Virüsle Üstün gayretle mücadele eden Tüm valilerimiz, kaymakamlarımız ve siyasetçilerimize vefa derneklerimize teşekkürü borç biliyoruz.

Allah ülkemizin yar ve yardımcısı olsun.”

1 Comment

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*