Sırp Turizmciler Denizli’de

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sırbistan Belgrad Türk Hava Yolları temsilcisi Aleksandra Dejanovic ve beraberindeki turizm acente temsilcilerini ağırladı. Denizli’nin evrensel turizm değerlerine sahip olduğunu vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Güzeller güzeli Denizlimiz doğal, tarihi ve kültürel değerlerleriyle Türkiye’nin parlayan yıldızı” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sırbistan Belgrad Türk Hava Yolları temsilcisi Aleksandra Dejanovic ve beraberindeki turizm acente temsilcilerini ağırladı. Çamlık Mesireliği’nde misafirlerini ağırlayan Başkan Osman Zolan, Denizli’nin evrensel turizm değerlerine sahip olduğunu belirterek, kentin yılda 2 milyondan fazla turist ağırladığını söyledi. Denizli’nin turizm potansiyelini artırmak için Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Denizli Kayak Merkezi gibi alternatif turizmde birçok yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Güzeller güzeli Denizlimiz doğal, tarihi ve kültürel değerlerleriyle Türkiye’nin parlayan yıldızı. Denizlimizde turizm anlamında çok çeşitlilik var. Her ne kadar turizm lokomotifimiz Pamukkale olsa da bunun yanında 19 antik kenti, yaylaları, termal suları, kayak merkezi, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ve adını sayamayacağımız birçok doğal ve tarihi güzelliğiyle eşine az rastlanır bir şehirdeyiz” diye konuştu.

Türkiye’de en fazla turist gelen 5. il Denizli

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tekstil, tarım ve sanayi kadar turizmde de öncü bir kentiz. Türkiye’de en fazla turist gelen 5. il olan Denizlimizi turizm sektöründe daha da ileri noktalara götürmek adına şehrimizin güzelliklerini anlatmaya devam edeceğiz.” Sırbistan Belgrad Türk Hava Yolları temsilcisi Aleksandra Dejanovic ise kendilerine gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*