Rus’lar Erciyes’de Dünya Snowboard Kupasında Yarışacak

Rus’lar Erciyes’de Dünya Snowboard Kupasında Yarışacak :Erciyes Dağı’nda cumartesi günü yapılacak Snowboard Dünya Kupası’na Rus kayak milli takımı 22 kadın ve erkek sporcudan oluşan kafile ile katılacak.

Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı, hazırlıkları tamamlanan Dünya Snowboard kayak Kupası yarışların canlı yayın ile dünyadaki 1 milyar kişi tarafından izleneceğini söyledi. Cıngı, şampiyonaya 50 erkek, 40 kadın kayakçının katılacağını, 22 ülke arasında en kalabalık kafilenin 22 sporcuyla Rusya olduğunu belirten Cıngı, “Sporun dostluk barış ve kardeşlik olduğu bir kez daha gözler önüne çıktı. Bu sezon Slovenya ve İtalya’da yapılan Dünya Kupası’nın finalinde Rus sporcuları da aramızda göreceğiz” diye konuştu.

Kayseri’de cumartesi günü Erciyes Dağı’nda düzenlenecek Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) Snowboard Dünya Kupası öncesi tüm hazırlıklar bugün Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,i Erciyes A.Ş. Yönetim Kururulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, FIS Yarış Direktörü Peter Krogoll, Playmeker Ajans Başkanı Kerem Mutlu ve Fis Teknik Delege Victor Krstevski tarafından yapılan ön toplantı ile gözden geçirildi.