Rusya’da Tren Yolcuları Corona Virüs Şüphesiyle Karantinaya Alındı

Rusya’da Moskova-Novy Urengoy treninde Corona virüsü semptomları gösteren bir kişi nedeniyle aynı vagonda seyahat eden 18 yolcu ile birlikte tren karantinaya alındı.

Rusya’da bir trende bulunan Corona virüsü semptomları gösteren bir hasta ve onun yolculuk yaptığı vagon 18 yolcu ile birlikte karantinaya alındı. Rusya’nın Yamalo-Nenets Özerk Bölgesi’ndeki Novi Urengoy şehrinde Bölge Sağlık Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre bir yolcu treninde seyahat eden bir kadın işçi trenden indikten sonra rahatsızlanarak hastaneye gitti. Hastaneye giden işçide Corona virüsü semptomları görülünce bölgedeki sağlık ve güvenlik birimleri harekete geçti.

Corona virüsü semptomları gösteren kadının seyahat ettiği tren durdurularak bölgeye ambulans gönderildi. Korona virüsü şüphelisi kişinin seyahat ettiği vagondaki 18 kişi trenden çıkarılarak ambulanslarla bölgedeki Novy Urengoy Merkez Şehir Hastanesine götürülerek gözlem altına alındı. Korona virüsü belirtileri taşıyan kadın işçiye test yapıldığı ve analizlerin Moskova’ya yollandığı, kesin teşhisin ise hafta başında belli olacağı öğrenildi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*