Şahinbeyden Engelsiz Yüreklere Teleferik Keyfi

Türkiye’nin dört bir yanından gelerek, 11-13 Mayıs tarihleri arasında engelsiz yürekler 2. Gaziantep Buluşması etkinliği kapsamında ilimizde konaklayacak olan engelliler, Şahinbey Belediyesi organizasyonu ile düzenlenen Şahinbey parkı ve teleferik gezisine hayran kaldı.
Türkiye’nin değişik illerinden gelen 105 engelliyi öğle yemeği ile karşılayan Şahinbey Belediyesi, daha sonra engelsiz yürekleri bölgenin turizm merkezi haline gelen Şahinbey Parkı’na getirdi. Şahinbey Parkı içerisindeki aktiviteleri gezen engelsiz yürekler park üzerinde teleferik turu yaptı.
Gaziantep’te olmaktan çok mutlu olduklarını belirten engelliler ise kendilerini ağırlamak için imkanlarını seferber eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Gaziantep’te güzel hizmetlerin yapıldığını gördük. Başkanımız bizleri yemekte karşıladı. Şahinbey Parkı’na hayran kaldık. Birçok ili gezdik ama Şahinbey Parkı gibi güzel v e özel bir mekan görmedik. Başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı ve bizlere gösterdiği misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: iha

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*