Saklıkentte Kar Şenlikleri ve Kayak Yarışları düzenliyor

Saklıkentte Kar Şenlikleri ve Kayak Yarışları düzenliyor :Konyaaltı Belediyesi, Türkiye’nin en önemli kayak merkezleri arasında yer alan Saklıkent’te ‘Saklıkent Kar Şenlikleri ve Kayak Yarışları’ düzenliyor. Şenliklerde, pop müzik sanatçısı Atiye de konser verecek.

Konyaaltı Belediyesi, Saklıkent’te yeni bir projeye imza atıyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl ilki düzenlenecek ‘Saklıkent Kar Şenlikleri ve Kayak Yarışları’yla, Antalyalıları Saklıkent ile buluşturacaklarını belirtti.

Düzenlediği basın toplantısıyla 1900 metre yüksekliğindeki Saklıkent Kayak Merkezi’nde ‘1.Konyaaltı Belediyesi Saklıkent Kar Şenlikleri ve Kayak Yarışları’ düzenleyeceklerini dile getiren Başkan Böcek, Saklıkent’in 30 Mart Yerel Seçimleri sonrası Konyaaltı Belediyesi’nin bir mahallesi olduğunu, bu nedenle mahallelerine karın düştüğü ilk yılı coşkuya dönüştürmek istediklerini söyledi.

28 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da slalom gösterileriyle başlayacak programın, saat 11.00’de 45 yaş üstü kayakçıların yarışlarıyla devam edeceğini aktaran Başkan Böcek, Akdeniz Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi katılımıyla Kar Heykeli Çalıştayı yapılacağını kaydetti. Saat 13.00’te ise pop müziğinin sevilen ismi Atiye’nin sahne alacağını dile getiren Başkan Böcek, heyecan dolu yarışların ardından muhteşem bir konserle Antalyalıları eğlendirmek istediklerini söyledi.

Akşam ise meşaleli gece kayağı gösterileri olacağını Başkan Böcek, pazar günü saat 10.00’da, 9-12, 13-16 ve 16 yaş sporcularının kayak yarışlarının start alacağını kaydetti. Başkan Böcek, bu yarışların ardından düzenleyecekleri ödül töreniyle şenlikleri tamamlayacaklarını aktardı. Başkan Böcek, iki gün sürecek şenliğe tüm Antalyalıları davet etti.