Samsun’da Toplu Ulaşımda Maske Takma Zorunluluğu Getirildi

SAMULAŞ A.Ş bünyesindeki kent içi toplu taşımacılıkta kullanılan hafif raylı sistem araçları ve otobüsleri kullanan yolculara da maske takma zorunluluğu getirildi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsun’daki tüm toplu taşıma araçlarında yolcuların maske takması zorunlu hale getirilmiştir” açıklamasında bulundu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında aralarında Samsun’un da bulunduğu 30 Büyükşehir ve Zonguldak’ta havadan, karadan ve denizden giriş çıkışlara kapatılmasından sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş bünyesindeki kent içi toplu taşımacılıkta kullanılan hafif raylı sistem araçları ve otobüsleri kullanan yolculara da maske takma zorunluluğu getirildi.

Cumartesi gününden itibaren yüzünde maskesi olmayan yolcuların toplu taşıma araçlarına alınmayacağı belirtilirken, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Koronavirüs tedbirler kapsamında 4 Nisan 2020’den itibaren Samsun’daki tüm toplu taşıma araçlarında yolcuların maske takması zorunlu hale getirilmiştir. Hem kendi hem de sevdiklerimizin sağlığı için kurallara lütfen uyalım” ifadelerine yer verdi.

1 Comment

  1. Bu karari getiren belediyeler (Istanbul, Ankara, vb.) maske de veriyorlar girislerde. Samsun BB’de dagitacak mi yoksa “yasak” dendi bitti mi?

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*