Samsun’un Canik İlçesine Teleferik Müjdesi!

Samsun’un Canik İlçesine Teleferik Müjdesi!; Canik’te Hacıismail Mahallesi sakinleriyle buluşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, “Türkiye’nin en güzel teleferiklerinden birini Canik’e inşa edeceğiz” dedi.

Canik Belediyesi’nin gerçekleştirdiği “Başkan Mahallemde” projesi devam ediyor. Hacıismail Mahallesinde onbirincisinin gerçekleştiği buluşmaya Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçının yanısıra, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ak Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Milliyetçi Hareket Partisi Canik İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, Ak Parti Canik Gençlik Kolları Başkanı Sefa Özdemir, Ak Parti Canik Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, Hacıismail Mahalle Muhtarı Bekir Doğan, Canik Mahalle Muhtarları, Canik Belediyesi başkan yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle halkı katıldı.

Hacıismail Mahallesi Muhtarı Bekir Doğan açılış konuşmasında, “Belediye başkanımız Sayın İbrahim Sandıkçı’nın mahalle buluşmaları projeleri kapsamında, bizlerin taleplerini, isteklerini ekibiyle birlikte mahallemize gelerek bizleri dinlemesi, istek ve taleplerimizi not etmesi, çözüme kavuşturması, bizlerle sohbet etmesi beni olduğu kadar mahalle halkımızı da memnun etmiştir. Bu anlamda mahallem adına başta sayın başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Canik Mahalle Buluşmalarında yaptığı konuşmada, “Öncelikle sizi saygıyla selamlıyorum. Canik Belediyemizin bu projesini çok güzel ve anlamlı buluyorum. Yoğun tempo içinde çalışıyoruz. Canik ilçemizde görevi yeni almamıza rağmen elhamdülillah epey bir yaraya ilaç olduk. Önümüzdeki yıl için de programımızı yaptık. Hem Samsun ilimizde, hem Canik ilçemizde hizmetlerimiz 2020 yılında da artarak devam edecek. Yaklaşık 9 aydır birlikte çalışıyoruz. İşimiz, yolumuz hizmet Allah’ın izniyle. Belediye başkanlarımızla, teşkilatlarımızla, mahalle muhtarlarımızla, milletvekillerimizle hep birlikte Samsun’umuz için, Canik ilçemiz için gece gündüz koşturuyoruz. Bu makamların, bu görevlerin, bu sorumlulukların ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz. Bunu da 1 milyon 350 bin insanımızın hizmetine seferber ettik. Özelikle Canik ilçemiz için altyapı çalışmalarımız, kentsel dönüşüm çalışmalarımız, otoparklarına varıncaya kadar Canik ilçemizi ihya edeceğiz. Türkiye’nin en güzel teleferiklerinden birini Canik ilçemize inşaa edeceğiz. Millet bahçesi bitti. Gülsan sanayi alanıyla ilgili çalışmalarımız devam etmekte. En son 2022 yılında Gülsan Sanayi bölgesini ve Doğu Park projesini hayata geçireceğiz. Samsun’umuz bir numaralı şehir olacak. Büyükşehir ilçe belediyeleri el ele kol kola hizmet etmeye devam edeceğiz” diyerek konuşmasını tamamladı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*