Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi Misafirlerini Ağırlıyor

Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi Misafirlerini Ağırlıyor :Cıbıltepe Kayak Merkezi, yurt dışından ve yurt içinden gelen misafirlerine kristal kar üzerinde, sarıçam ağaçları arasında kaymanın zevkini yaşatıyor.

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi, yurt dışından ve yurt içinden gelen misafirlerine kristal kar üzerinde, Sarıçam ağaçları arasında kaymakanın zevkini yaşatıyor.

Kar kalınlığının 55 santimetreye ulaştığı Cıbıltepe’de bütün pistler açık olarak kayak severlere hizmet veriyor. Sarıçam ormanlarının arasındaki parkurları, kristal karı, yeni mekanik tesisleri ve snowparkıyla öne çıkan Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde çığ ve siste kaybolma riski yok. Deniz seviyesinden 2 bin 100 metre yükseklikten başlayıp 2 bin 634 metreye kadar çıkan 9 pistin toplam uzunluğu 25 kilometreyi buluyor. Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde sezon başında zirveden inen iki pistin girişleri genişletildi, zeminleri düzeltildi. 5 çıkışlık telesiyej kartları 25 TL, 15 çıkışlıklar 60 TL, 100 çıkışlıklar 250 TL, 200 çıkışlıklar ise 450 TL’den satılıyor. Otelerde konaklayan misafirlere ücretsiz günlük skipass da veriliyor.

KAYAKSEVERLERE HİTAP EDEN KAFELER AÇILDI

Türkiye’nin sayılı kayak merkezleri arasında yerini alan ve Nisan ayının sonlarına kadar kayakseverlere kayma imkanı tanıyan Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde orta istasyonda 400 kişilik şömineli kafe ve zirvedeki yeni kafe de kayakseverlere hizmet veriliyor.