Sarıkamış’ta Karadeniz Rüzgarı

Sarıkamış’ta Karadeniz Rüzgarı :Kış turizminin önemli merkezlerinden Sarıkamış’ta bir araya gelen kayak tutkunları, eksi 25 derecede ateş yakıp horon tepti.

Türkiye’nin çığ tehlikesi olmayan sarıçam ormanları arasında kristal karıyla en önemli kayak merkezlerinden birisi olan Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi, yenilen tesisleriyle kayak tutkunlarının ilgisini görmeye devam ediyor.

Önceki gün yağan kar ile birlikte kar kalınlığının 65 santimi bulduğu Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde Sabah gönüllerince kaymanın tadını çıkaran kayak tutkunları, akşam ise eksi 25 derece soğuğa aldırış etmeden ateş yaktı, horon tepti.

Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi oteller bölgesinde toplanarak ateşin sıcaklığıyla horon tepen gruba otellerde kalan yerli ve yabancı konuklar da eşlik etti. Eğlencenin dozu ise ilerleyen saatlerde daha da arttı.
Sarıkamış’taki Karadeniz rüzgarı, ilerleyen saatlerde havai fişek gösteriyle doruğa ulaştı. Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi’ne gelen yüzlerce kayaksever eksi 25 derecede gönüllerince eğlendi.