Sarıkamışta kayak sezonu hazırlıkları başladı

Sarıkamışta kayak sezonu hazırlıkları başladı :Kars’ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi oteller bölgesinde yeni sezon hazırlıkları tamamlandı.

Cıbıltepe Kayak Merkezi’ndeki işletme sahibi müdürü Nurettin Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, otellerde tadilat ve onarım işleri ile pistler bölgesinde de tesviye çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Kar yağışı ile birlikte dolu dolu bir kayak sezonuna başlamak istediklerini belirten Yıldırım, “Otellerimizde son yapılan hazırlıkları gözden geçirdik. Personel, kayak hocaları ve diğer ekipmanlarımız şu an itibarıyla hazır durumdadır. Yılbaşı için büyük talep var, yurt içi ve yurt dışından rezervasyon almaya başladık diye konuştu.

Kayak malzemesi satıcısı İsmail Enis de kiralık ve satılık olarak kayak kıyafetleri, kayak takımı, snowboard, kızak ve diğer bütün kış malzemelerinin hazır durumda olduğunu dile getirdi.

Fiyatların geçen yıl ile aynı olduğuna dikkati çeken Enis, kayak takımları 600 ila bin 200 lira, kayak takımı ve kıyafeti ile birlikte kiraladığında da günlük 40 lira ücreti olduğunu kaydetti.