Sarız Belediyesi’nden öğrencilere Erciyes gezisi

Sarız Belediyesi’nden öğrencilere Erciyes gezisi :Kayseri Sarız Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde okuyan öğrenciler, Sarız Belediyesi’nin katkılarıyla Erciyes Kayak Merkezi’nde kaymanın keyfini çıkardı.

Sarız Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen Erciyes Dağı gezisiyle ilgili bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, öğrencilerin her anlamda iyi yetişmesi için Belediye olarak, sosyal aktiviteler noktasında öğrencilere gereken hassasiyeti gösterdiklerini belirtti. Eroğlu, “Buradaki amacımız öğrencilerimizi bir nebze olsun motive etmek.” dedi.

Sarız Belediyesi olarak sosyal ve sportif aktiviteleri çerçevesinde 94 öğrencinin Erciyes Kayak Merkezi’ne götürüldüğünü ifade eden Eroğlu, “Öğrencilerimize, öğretmenleri tarafından fizik, kimya, biyoloji gibi temel dersler verilirken biz de sosyal ve sportif faaliyetler de katkı sunarak gençlerimizin öz güveni tam yeni nesiller yetişmesine destek oluyoruz. Çünkü bu tür sportif faaliyetlerin gençleri kötü alışkanlıklardan alıkoyduğuna inanıyoruz.” diye konuştu.

Erciyes Kayak Merkezi’ne götürülen öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde kayak merkezinde bol bol hem eğlendi hem de kayak keyfini yaşadı. Kayak merkezine ilk defa gelen öğrencilerin Başkan Eroğlu’na teşekkür etti. Eroğlu da “İnşallah kayak sezonu bitmeden diğer okullardaki bütün öğrencilerimizi de kayak merkezine götürebileceğiz. Şimdi bunu planlıyoruz.” dedi.