Servis Araçları ve Ticari Taksilerde Korona Önlemi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il merkezinde öğrenci ve personel taşımacılığı yapan servis araçları ile ticari taksilerde korona virüsüne karşı dezenfekte çalışması yaptı. Yapılan çalışma nedeniyle memnuniyetini paylaşan Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç, vatandaşların gönül rahatlığıyla toplu taşıma araçlarında yolculuk yapabileceklerini dile getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran korona virüsüne karşı tedbirlerini sürdürüyor. Salgına karşı kent genelinde ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışması yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, il merkezinde öğrenci ve personel taşımacılığı yapan servis araçları ile ticari taksilerde de dezenfekte uygulaması yaptı. Titizlikle yürütülen çalışmaları takip eden Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç, “Çin’de başlayıp tüm dünyayı saran korona virüsüne karşı, devletimiz tarafından bazı önlemler alındı. Manisa’da da şehir için toplu taşıma araçları dezenfekte yapılmıştı. Şuanda, her gün binlerce öğrenci ve vatandaşımızın kullandığı servis araçları ve ticari taksilerde de Büyükşehir Belediyesi tarafından dezenfekte çalışması yapılıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, Ulaşım Dairesi ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Manisalı vatandaşımız toplu taşıma araçlarını, servis araçlarını, ticari taksileri gönül rahatlığıyla kullanabilirler” ifadelerinde bulundu.

“Sağlıklı bir şekilde yolculuk yapabilirler”

Yapılan dezenfekte çalışmasının ardından görüşlerini dile getiren taksi ve servis sürücüleri vatandaşların sağlıklı bir şekilde yolculuk yapabileceğini dile getirdi.

Emin Elverişli: Sağlıklı bir şekilde yolcularımız araçlarımızı kullanabilir. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç’a teşekkür ediyoruz.

Derviş Ayaz: Yapılan işlem için Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç’a ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz. Çok memnunuz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*