Soğuğa rağmen Küpkıranda kayak keyfi sürüyor

Soğuğa rağmen Küpkıranda kayak keyfi sürüyor :Ağrı’da etkisini sürdüren soğuk havaya rağmen hafta sonu tatilini fırsat bilen vatandaşlar, Küpkıran Kayak Merkezi’nde kayak yapmanın tadını çıkarıyor.

Geçtiğimiz ay açılışı yapılan Küpkıran Kayak Merkezi’ne gelen vatandaşlar, kayağa büyük ilgi gösteriyor. Gündüz saatlerinde hava sıcaklığının eksi 10 derece olduğu Ağrı’da, vatandaşlar soğuk havaya aldırış etmeden kayak yaptı.

Vatandaşlardan Ahmet Misar Erim, Ağrı için bunun çok güzel bir imkân olduğunu söyledi. Hafta sonlarını kayak yaparak geçirdiklerini ifade eden Erim, “6 ay kar altında olan bir memlekette yaşıyoruz. Memleketimizde böyle imkânların olması bizler açısından çok güzel.” dedi.

Mersin’den Ağrı’ya okumak için gelen ve hayatında ilk kez kayak yaptığını söyleyen Zehra Aslan ise kar olmayan bir memleketten geldiğini ve kayak yaparak çok eğlendiğini belirtti. Başlarda kayarken düştüğünü, zorlandığını vurgulayan Aslan, öğrendikten sonra zevk aldığını ve yapılabilecek en güzel sporlardan biri olduğunu söyledi.