Sultan Alparslan Koleji Öğrencileri Sarıkamış’ta Kayak Keyfinde

Sultan Alparslan Koleji Öğrencileri Sarıkamış’ta Kayak Keyfinde :Sultan Alparslan Koleji öğrencileri, okul içi sosyal etkinlikleri kapsamında bu kez de, 4. Sınıfta öğrenim gören öğrenciler, öğretmen ve velileri ile birlikte, hafta sonunu Sarıkamış Kayak Merkezinde kar üzerinde eğlenerek geçirdi.

Okul yönetimi tarafından düzenlenen kristal kar etkinliğinde, 4. Sınıf Zümresi öğrenci, öğretmen ve veliler, İsviçre Alplerinden sonra sadece Sarıkamış’ta var olan kristal kar üzeride sarıçamlar altında kayak ve mangal keyfi yaşadı. Yaklaşık 40 kişinin katıldığı etkinlik sırasında eğlence ve adrenalin zirveye çıktı. Velilerin ve öğrencilerin keyifli anlar yaşadığı dolu dolu bir hafta sonu akıllara kazıldı. Öğretmenler, öğrenciler ve velilerimiz hep birlikte kayağın tadını çıkarırken, İkram edilen mangal ise damaklarda ayrı bir tat bıraktı.

Kayak ve mangal keyfi sırasında açıklamada bulunan okulun 4. Sınıf öğretmeni Sultan Demirci: bu türden etkinliklerin öğrenci, öğretmen ve veli kaynaşmasını olumlu yönde etkilediğini ve öğrencilerin sosyalleşmesi için faydalı olduğunu belirterek, bu tarz etkinliklere devam edileceğini ifade etti. Demirci ayrıca, katılımlarından dolayı bütün ailelere teşekkür etti.