Tahtalı Run To Sky Yarışlarına 14 Ülkeden 400 Sporcu Katıldı

tahtali run to sky yarislarina ulkeden sporcu katildi
tahtali run to sky yarislarina ulkeden sporcu katildi

Bu yıl 7’ncisi düzenlenen Tahtalı Run to Sky Powered by Corendon Airlines yarışları sone erdi. Kemer Belediyesinin büyük destekleriyle Corendon Airlines’ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Tahtalı Run To Sky Powered By Corendon Airlines yarışlarına 14 ülkeden 400 sporcu katıldı.

Zeus’un yazlık mabedi 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı’nın çevresinde koşulan ve sporculara Zeus’un izinde, gökyüzüne ulaşmak için koşma fırsatı veren Tahtalı Run To Sky Powered By Corendon Airlines yarışında sporcular dereceye girebilmek için büyük bir efor sarf etti.

Yarışların tamamlanmasının ardından Kemer Belediyesinin yeniden düzenleyerek Kemer’e kazandırdığı Atatürk Parkında ödül töreni düzenlendi.

Törene, Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, belediye başkan yardımcısı Emin Gül, meclis üyesi Ferhan Fidan, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Kemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Özkaynak, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, KETOB Başkan Yardımcısı Şinasi Gürocak, Kemer İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, Corendon Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, organizasyon direktörü Polat Dede, turizmciler ve sporcular katıldı.

Ödül töreni sonrası açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bu yıl 7’ncisi düzenlenen organizasyona Kemer Belediyesi olarak büyük destek verdiklerini söyledi.

Pandemiye rağmen çok güzel bir organizasyon olduğuna dikkat çeken Başkan Topaloğlu, “Dünyayı etkisi altına alan pandemiye rağmen etkinliğe 14 ülkeden 400 sporcu katıldı. Gelecek sene daha iyisini yapacağız ve uluslararası arenalarda daha çok yer almasını sağlayacağız. Kasım ayında bir organizasyon daha var. O sürpriz olsun. Kemer’i tanıtmaya devam edeceğiz. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

KETOB Başkanı Sarıkaya ise organizasyonu gelecek yılarda daha başarılı hale getirmek ve Kemer’i en iyi şekilde tanıtmak için çalışacaklarını söyledi.

Yarışmacılardan gelen bazı öneriler olduğuna değinen Sarıkaya, önerileri değerlendirip Likya Yürüyüş Yolu’nu da organizasyon parkurlara kazandırmaya çalışacaklarını kaydetti.

Organizasyon Direktörü Polat Dede de güzel bir yarış olduğunu belirterek, büyük desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve sponsorlara teşekkür etti.

Dört farklı kategoride düzenlenen yarışta dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*