Tam Koruma Sağlayan Kayak Kask ve Gözlükleri

tam koruma saglayan kayak kask ve gozlukleri
tam koruma saglayan kayak kask ve gozlukleri

Kayak sezonunun açılmasıyla birlikte kadın ve erkekler için kayak koleksiyonunu satışa sunan SPX, dünyaca ünlü markaların aksesuar ürünlerini de müşterileriyle buluşturuyor.

SPX, pistlerde güvenliği elden bırakmayan müşterileri için geniş bir görüş alanı ve dış etkenlere karşı tam koruma sağlayan kayak kasklarını ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

Rossignol’un uyum, ağırlık veya stilden ödün vermeden her yönden gelişmiş dayanıklılık için sert kabuklu ve EPP çok etkili köpük kombinasyonlu IMPACTS teknolojisine sahip kayak kaskları SPX mağazalarında ve internet mağazası spx.com.tr’de satışa sunuluyor.

Tüm ışık koşullarında eşsiz bir görüş sağlayan gözlükler

Hem yoğun kar yağışı durumlarında daha rahat bir görüşe sahip olmak hem de güneşin açtığı vakitlerde daha rahat bir şekilde kayak yapabilmek için kayak gözlüğü pistlerde en önemli ihtiyaçlardan oluyor. Dünyaca ünlü kayak markası Rossignol ve Salomon’un kayak gözlükleri SPX mağazalarında ve spx.com.tr’de ziyaretçiler ile buluşuyor.

Türkiye’de outdoor ve kayak ürünlerinde ilk akla gelen adres olan SPX, kayak tatillerinde aranan tüm ürünler için herkesi mağazalarına ve internet mağazası spx.com.tr’ye bekliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*