Taşkesenligil’den Kandilli Kayak Merkezi ‘ne Ziyaret

Taşkesenligil’den Kandilli Kayak Merkezi ‘ne Ziyaret :Erzurum Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Kandilli Kayak Merkezi’nde kamp yapan kayaklı koşu milli takımı ile GHSİM’nin kayakçılarını ziyaret ederek kamp hakkında bilgi aldı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ve Aşkale İlçe Müdürü Şuayip Gacır ile birlikte Kandilli Kayak Tesisleri’ni ziyaret etti. Burada Aşkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şuayip Gacır’dan kayak merkezindeki pistler ve sosyal tesislerde ilgili bilgi alırken, Kayaklı Koşu Antrenörü Kuşkapan’dan da kamp çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kandilli Kayak Merkezi’nde Türkiye Kayak Fzederasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen Kayaklı Koşu Milli Takım Kampını da ziyaret eden Taşkeseneligil, burada sporcuların antrenmanını da izledi. Oldukça neşeli bir ortamda geçen kamp ziyaretinde sporcular, GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’e ilgisinden dolayı teşekkür ettiler.

KAMPLAR TAM GAZ DEVAM EDECEK
Erzurum Gençlik Hizmletleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Kandilli Kayak Merkezi’nde suni karlama tesislerini de gezerek çalışmalar hakkında bilgi alırken, kayaklı koşu ve biathlon dallarında bu kış da Kandilli Kayak Merkezi’nin Türk kayağının yükünü çekeceğini söyledi. Taşkesenligil, “Kış boyunca kamp ve müsabakalar bu tesislerde yoğun bir şekilde yapılacak” dedi. İl Müdürü Taşkesenligil, spor şabe müdürü Şenses ile Aşkale ilçe müdürü Gacır sporcular, tesis çalışanları, GHSİM personeli ve kayakçılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.