TCDD Taşımacılık A.Ş. Afyonkarahisar Bölge Müdürü Atandı

TCDD bünyesinde yer alan Taşımacılık Hizmetleri 2017 yılı itibari ile 6461 sayılı Türkiye demiryolu ulaştırmasının serbestleştirilmesi hakkındaki kanunla TCDD’nin bir bağlı ortaklığı olarak kurulan TCDD Taşımacılık A.Ş. tarafından yürütülmektedir.

Bu güne kadar TCDD Taşımacılık A.Ş. Afyonkarahisar Koordinatör Müdürlüğü olarak hizmet vermiştir. TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu kararı ile yedi bölge de İstanbul, Ankara, İzmir, Sivas, Malatya, Adana ve Afyonkarahisar Bölge Müdürlüklerine Bölge Müdürü atamaları yapılmış ve yeni Kurulan Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü görevine Makina Mühendisi Murat Durkan atanmıştır.

Bölge Müdürü Murat Durkan TCDD 7.Bölge Müdürlüğü’nde Mühendis, Depo Müdürü görevlerinde bulunmuş atama öncesi TCDD Taşımacılık A.Ş. İzmir Araç Bakım Müdürü olarak görev yapmakta iken TCDD Taşımacılık A.Ş. Afyonkarahisar Bölge Müdürü olarak atanmıştır.

TCDD 7.Bölge Müdürü Adem Sivri TCDD Taşımacılık A.Ş. Bölge Müdürü Murat Durkan’ı ziyaretinde; Bölgemizde beraber çalıştığımız bir arkadaşımızın bu göreve atanması bizi memnun etmiştir, kendilerine hoş geldin ziyaretinde bulunarak, başarı dileklerimizi ilettik. TCDD olarak Afyonkarahisar’da birlik ve beraberlik içinde uyumlu çalışmalar yapacağımızdan eminim. Hayırlı Olsun’’ dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*