Teleferik Durdu Vatandaşları AKUT İndirdi

Teleferik Durdu Vatandaşları AKUT İndirdi :Hafta sonunu Teleferikle Bağbaşı Zeytinli Yaylası’nda geçirmek isteyen vatandaşlardan yaklaşık tanesi yukarıda mahzur kaldı. Güvenlik nedeniyle teleferik seferleri durduruldu.

Denizli’de hafta sonlarının vazgeçilmezi Bağbaşı Yaylası’na teleferikle yolculuk için yola çıkanları kötü bir sürpriz bekledi. Teleferikle yaylaya çıkanlar mahzur kaldı. Havaları yağışlı ve aşırı rüzgarlı olması sebebiyle teleferikler çalışmadı. 400 vatandaşın burada mahzur kaldığı AKUT Ekibi tarafından kurtarıldığı belirtildi.

Bugün akşama kadar yağışlar nedeniyle kayganlaşan yollarda direksiyon hakimiyetlerinin kaybolmasıyla kazalar meydana geldi. Buna bir de Bağbaşı Zeytinli Yaylası’nda güzel bir pazar günü geçirmek isteyenlerin teleferiklerin çalışmaması nedeniyle yaylada mahzur kalması eklendi. Sabah saatlerinde teleferikle Bağbaşı Zeytinli Yaylası’na giden vatandaşlar dönüşte, fırtına ve aşırı rüzgar nedeniyle teleferiklerin çalışmadığını görünce paniklediler. Herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmaması için görevliler teleferik seferlerini durdurduğu, yukarıda kalan vatandaşların ise AKUT’tan yardım istediği belirtildi.

AKUT Denizli ekipleri bölgeye girenem yaylada şaşkın vaziyette bekleyen vatandaşların sağ salim aşağıya inmelerini sağladı. Vatandaşlar böylece rahat bir nefes almış oldu.