Teleferik İhalesinde İkinci Aşama Tamamlandı

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi tarafından kurulacak olan ve üç firmanın katıldığı teleferik ihalesinin ikinci aşaması yapıldı.
Şahinbey Belediyesi Encümen Salonu’nda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun başkanlığında Şahinbey parkına teleferik kurulması için yapılan ihalenin ikinci aşaması tamamlandı. Kurulacak olan teleferik için yapılacak olan ihalenin birinci aşaması olan firmaların yeterlilik tespitinin daha önce yapıldığını hatırlatan Başkan Tahmazoğlu konuşmasında, “İhaleye teklif veren firmaların tekliflerini diğer ilgili sivil toplum örgütlerinden birer temsilcinin de katıldığı salonda firma yetkilileri
huzurunda açtık. Firmalarımız kendi ürünleri ile ilgili teknik bilgileri veriyor. Şahinbey parkına kuracağımız teleferiğimiz 800 metre uzunluğunda olup gidiş dönüş şeklinde olacaktır. Kuracağımız teleferik sistemi son sistem bir uygulama olacağından iniş ve binişlerde sistem durdurulmayacak. Sekiz kişi kapasiteli olan gondollar istendiğinde çıkarılıp takılacaktır” dedi.

Kaynak: iha

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*