Teleferik Sahura Kadar Hizmet Veriyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşların teleferiğe Ramazan ayında da yoğun ilgi gösterdiklerini söyleyerek teleferiğin sahura kadar hizmet verdiğini belirtti.
Başkan Tahmazoğlu, yaptığı açıklamada, Temmuz ayında yaklaşık 52 bin kişinin teleferikten faydalandığını ifade ederek, “Teleferiğe Gaziantep halkının ilgisi oldukça fazla. Bu ilgiden dolayı bizler de teleferiği sahura kadar çalıştırıyoruz. Temmuz ayı içinde 52 bin kişi sadece bir ay içinde teleferikten faydalandı. Dağ kızağımız da hizmette. 27 bin kişi de dağ kızağından faydalandı. 13 bin kişi Miniatürk’ü gezip orayı dolaştılar. Gezi trenimizden ise yaklaşık 6 bin kişi faydalandı. Toplama baktığımız zaman 106 bin kişi bu 4 etkinlikten yararlanmıştır” dedi.
Şahinbey Parkı’na olan ilginin her geçen gün arttığını vurgulayan Başkan Tahmazoğlu, “Şahinbey Parkı’na gelen vatandaşlarımızın sayısı çok daha fazladır. Şahinbey Parkı Gaziantepliler ve Şahinbeyliler için bir nefes alma, eğlence ve etkinlik yeri haline geldi. Konserlerle, çeşitli etkinliklerle ve Ramazan eğlenceleri ile vatandaşlarımızı bu serin ortamda buluşturuyoruz. Bunun yanı sıra müzikli ve ışıklı su gösterilerimiz var. Vatandaşlarımız burada piknik yapabiliyorlar. Yürüyüş, spor alanlarıyla neresinden bakılırsa bakılsın Gaziantep için çok güzel bir mekan oldu. Şimdi kafeler de açılmaya başlandı. Tüm Gazianteplileri buradaki güzellikleri görmeleri için davet ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: iha

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*