Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’na Hayran Kaldılar

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve beraberindekiler, muhteşem manzarası ile kendine hayran bırakan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nı inceledi.

AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Ahmet Yıldız, Şahin Tin ve Nilgün Ök ile AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz eşlik etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve sizlerin desteğiyle güzel işler yapmayı Allah’ım bizlere nasip etsin. Çok şükür Denizlimiz baştan aşağı değişiyor, güzelleşmeye devam ediyor. İnşallah bu güzelleşeme devam edecek” dedi. Turizm sektörü anlamında çok güzel yatırımlar yaptıklarını, bu kapsamda Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ile Denizli Kayak Merkezi’ni Denizli’ye kazandırdıklarını anlatan Başkan Osman Zolan, “Ege’nin en büyük kayak merkezimize Muğla’dan Antalya’dan Denizli’den ve çevre illerden yoğun ziyaretler alıyoruz” dedi.

Projeleri anlattı

Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşım, alt ve üst yapı ile ilgili büyük yatırımlar yaptıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, şehirlerarası ulaşımın kesişim noktası olan Üçgen Köprülü Kavşakları ile trafikte büyük rahatlama sağlandığını ifade etti. AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, hizmetleri dolayısıyla Başkan Osman Zolan’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Prof. Dr. Kurtulmuş, “Milletin oylarıyla iş başına geliyoruz. Allah’ım milletin verdiği oyların hakkını vermeyi nasip etsin. En önemli mesele o” diye konuştu. Ziyaretin ardından AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Başkan Osman Zolan ve berberindekiler Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylasını ziyaret etti. Denizli merkezde kar yok iken bembeyaz görüntüsü ile kendine hayran bırakan Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nı inceleyen Prof. Dr. Kurtulmuş ve beraberindeki heyet, karın ve muhteşem manzaranın keyfini çıkardı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*