Tren Yolunun Sinyalizasyon Kablosunu Kestiler

Kocaeli plakalı araçla Geyve Doğançay mahallesi’nden geçen  demiryolunun sinyalizasyon kablolarını kesen 4 şahıs jandarmanın dikkati sayesinde olay yerinde yakalandı. Kesilen kablo nedeniyle tren yolunda sinyalizasyon arızası meydana gelirken olumsuz bir durum oluşmadan onarımının yapıldığı belirtildi.

Geyve’nin Doğançay Dereköy Mahallesi’nden geçmekte olan tren yolunun sinyalizasyon kablolarını keserek çalan 4 kişi jandarmanın yaptığı şok baskınla yakalandı.

Tren yolundaki kabloları kesen şahıslar her gün yüzlerce insanın yolculuk yaptığı tren yolunun sinyalizasyon şebekesine ait kabloları kestiler.

Kabloların kesildiği bilgisini alan jandarma olay yerinde başlattığı inceleme çalışmaları sonrasında boş arazide sazlıkların arasında saklanan 4 şahsı kıskıvrak yakaladı.

Yapılan sorgularında işledikleri suçu itirafta eden şahıslar İ.Y.A., T.G., İ.A. ve M.T. çaldıkları 150 metrelik kabo ve olay yerinde kabloyu taşımak için getirdikleri 41 ADC 5… plakalı araçla birlikte göz altına alınarak Jandarma komutanlığına getirdiler.

Olay hakkında soruşturma başlatan jandarma işlemlerin ardından 4 şahsı bu gün nöbetçi mahkeme karşısına çıkartacak.

Öte yandan tren yolunda kesilen sinyalizasyon kablolarının hemen yenileri ile değiştirildiği ve tren seferlerinde her hangi bir aksamaya yol açacak bir durumun oluşmadan önlendiği belirtildi.(Medyabar)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*