Tünektepe Teleferik Bakıma Giriyor

tunektepe teleferik bakima giriyor
tunektepe teleferik bakima giriyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri yıllık periyodik bakıma giriyor.  605 rakımlı Tünektepe’ye çıkarak ziyaretçilere eşsiz bir Antalya manzarası keyfi sunan Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri pandemi süreciyle daha etkin mücadele edebilmek ve tesislerin rutin yıllık bakımları sebebiyle 18 Ocak 2021 tarihinden itibaren hizmet veremeyecek.

Ziyaretçilere daha konforlu ve güvenli hizmet sunabilmek adına gerçekleştirilecek bakım çalışmaları kapsamında teleferik kabinlerinin teknik bakımları, direk ve hat bakımları, alt ve üst istasyon bakımları yapılacak. Teleferiğin hareketli ve mekanik parçaları kontrol edilecek. Sosyal tesislerde ise ziyaretçilere daha kaliteli ve konforlu bir hizmet sunabilmek için temizlik, genel bakım, düzenleme ve yenileme çalışmaları gerçekleştirilecek.

Yapılacak kapsamlı bakım çalışmaları sonrasında Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri Antalyalılara ve kenti ziyaret eden yerli ve yabancı turistlere hizmet vermeye devam edecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*