TÜRASAŞ Merkezinin Sakarya Olmaması Masaya Yatırıldı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Sakarya Şubesi’nin düzenlediği kahvaltı programına SATSO Başkanı Akgün Altuğ misafir oldu.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Sakarya Şubesi “Bu Konuyu Kahvaltıda Konuşalım” konsepti ile düzenlenen kahvaltı programının konuğu SATSO Başkanı Akgün Altuğ oldu. İş dünyasının sorunları, çözüm önerileri, Sakaryalılık ruhunun olmaması nedeniyle TÜVASAŞ’ın birleşmesi sonrasında TÜRASAŞ olan şirketin merkezinin Ankara olması da masaya yatırıldı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Sakarya Şubesine konuk oldu. Şube Başkanı Engin Tumbaz ve üyeler tarafından karşılanan Altuğ ile iş dünyası ve ekonomi üzerine değerlendirmeler yaparak sorunların çözümüne yönelik istişarelerde bulunuldu.

SATSO Başkanı Akgün Altuğ şehrin birlik ve beraberlik içerisinde hareket edememesinden ötürü kayıplar yaşadığına vurgu yaptı. TÜVASAŞ’ın birleşmesiyle oluşan TÜRASAŞ’ın merkezinin Sakarya olmaması da eleştiri konusu oldu.

ASKON Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz, “ortak paydamız Sakarya sloganıyla çıktığımız bu yolda ASKON Ailesi olarak Şehrimizin kalkınması, ekonomimizin ileriye gitmesi için her türlü projede üzerimize düşen vazifelere talibiz” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*