Turizm Profesyonelleri Travel Turkey Fethiye Standında Buluştu

Yoğun geçen 2018 turizm sezonunun ardından 2019 turizm sezonu hazırlıkları başladı. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Fethiyeli turizm profesyonellerinin yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılımı da yoğunlaştı. Kasım ayında Londra’daki World Travel Market’ın ardından Fethiyeli turizmciler, İzmir’de düzenlenen Travel Turkey’de bölgenin tanıtımını yaptı.

Fethiye, 6-8 Aralık 2018 tarihlerinde gerçekleşen Travel Turkey İzmir’de Yeni Trend Fethiye sloganı ile tanıtıldı. Fethiye Turizm Konseyi’nin katkıları ile yapılan stantta alternatif turizm faaliyetleri ön plana çıkarken, sanal gerçeklik filmi ile ziyaretçilere yamaç paraşütü keyfi yaşatıldı. Yoğun ilgi gören sanal gerçeklik filmi nedeniyle Fethiye standının önünde uzun kuyruklar oluştu. FTSO tarafından fuarlara özel yaptırılan adaçayı, defne yaprağı, ayraç ve defneli buklet sabun gibi tanıtım materyallerinin üzerinde de yamaç paraşütü sanal gerçeklik filminin QR koduna yer verilerek Fethiye’ye özgü yerel ürünlerle teknoloji birleştiren bir tanıtım yapıldı.

Fethiye standını Fuarın ilk günü Fethiyeli Bürokrat, Balçova Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya; ikinci günü de Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ziyaret etti. Fuarın ikinci günü olan 7 Aralık Cuma günü saat 15.00’te Fethiye standında düzenlenen kokteyl turizm profesyonellerini buluşturdu. Fethiyeli turizm paydaşlarının birlikteliği göz doldurduğu kokteyle, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Taşer, TÜRSAB Batı Akdeniz BYK Başkanı Özgen Uysal, Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri katıldı. Fethiye Turizm Konseyi’nde yer alan kurum ve kuruluşların yanı sıra çok sayıda Fethiyeli turizmci de fuarda yer alarak bölge tanıtımına katkı sağladı.

2019 sezonu öncesinde Fethiye Turizm Konseyi’nde belirlenen pazarlar ve fuarlarda Fethiye tanıtımına yoğun şekilde devam edilecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*