Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Yarar, Davraz’da İncelemelerde Bulundu

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Yarar, Davraz’da İncelemelerde Bulundu :Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) kurucu Genel Başkanı Erol Yarar, Isparta MÜSİAD Şubesi’ni ziyaret etti.

Davraz Kayak Merkezi’nde bir takım incelemelerde bulunmak için Isparta’ya gelen Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, incelemenin ardından Davraz Sirene Otel’de MÜSİAD Şube Başkanı Mustafa Selim Özkutlu ve MÜSİAD üyeleriyle projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Toplantıda İl Genel Meclis Üyesi Fevzi Özdemir ile kayak merkezi yetkilileri de hazır bulundu.

Davraz Kayak Merkezi’nde yapılan toplantının ardından MÜSİAD Isparta Şubesi’ni ziyaret eden Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Davraz Kayak Merkezi’nin Türkiye ve Isparta için bir altın madeni olduğunu belirterek, “Herkes altın madenini dağların altında arar. Kar, beyaz altındır. Bunu iyi işleyen ülkeler, ülkelerinin kalkınmasında kardan faydalanmışlardır. Kayak sporundan faydalanmışlardır. Ben gördüğüm manzaradan çok memnun kaldım. Buradaki personelimizin teknik bilgisi, dağın yapısı, burası için ümit vadediyor. Kısa zamanda burada bir master plan yapılması lazım. Ona göre bir yol haritası çizilmesi lazım. Bunu yaparsak, ümit ediyorum ki burası sadece Türkiye’nin değil, dünyanın önemli kayak merkezlerinden biri haline gelebilir. Çok çalışmamız, gece gündüz bu hedef için koşturmamız lazım” şeklinde konuştu.