Türkiye Kayaklı Koşu Müsabakaları sona erdi

Türkiye Kayaklı Koşu Müsabakaları sona erdi :Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen, Türkiye Kayaklı Koşu Müsabakaları Gerede Arkut Dağı’nda yapılan madalya töreni ile sona erdi.

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen, Türkiye Kayaklı Koşu Müsabakaları Gerede Arkut Dağı’nda yapılan madalya töreni ile sona erdi.

Geçtiğimiz aylarda Kayaklı Koşu B Ligi, Balkan Kupası, Kayaklı Koşu B Ligi, İlçemiz doğa harikası Arkut Dağı’nda gerçekleştirilmişti. Bu yarışlara bir yenisi daha eklenerek Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası Gerede Arkut Dağı Kayak Merkezi’nde yapıldı ve final müsabakası ile sona erdi. İki gün süren yarışma yapılan finalin ardından sona erdi.

Toplam 13 ilin katıldığı 100 sporcu ile gerçekleşen şampiyona 12 Mart 2015 Perşembe günü 13:00 ‘da verilen madalya ve kupalar sonucunda sona erdi.

Geredemiz 9 sporcu ile şampiyonaya katıldı. Kategorilerine göre sporcularımız Ayşenur Duman 1. Mustafa Boyacı 2. Salihcan Duman 2. Mustafa Çetintaş 3. Uğur Akman 3. Tarık Aydın 3. olarak dereceye giren sporcularımız oldular. Takım kombine sonuçlarına göre Ağrı ili 1. Muş ili 2. Ankara ili ise 3. olarak kupalarını aldılar.