Uludağ Ekonomi Zirvesinin Güvenliğini 300 Jandarma Sağlayacak

Bursa Valiliği’nin Capital ve Ekonomist dergilerinin iş birliğiyle bu yıl ikincisini düzenleyeceği ‘Uludağ Ekonomi Zirvesi’ öncesi jandarma alarma geçti. Bursa İl Jandarma Komutanlığı, 300 kişilik jandarma ekibi yanı sıra 7 köpek timi ve 15 trafik timi ile zirvenin güvenliğini sağlayacağını açıkladı.

Uludağ Ekonomi Zirvesi’ne Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Eczabaşı Grup adına Bülent Eczacıbaşı, Coca Cola’nın CEO’su ve Dünya Başkanı Muhtar Kent, New York Üniversitesi Ekonomi Profesörü Dr. Nouriel Roubini, Boyner’in patronu Ümit Boyner, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, TUSKON Başkanı Ali Rıza Nur gibi 60 ünlü işadamı konuşmacı olarak katılacak.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı, cumartesi günü akşam saatlerine kadar sürmesi beklenen zirve için gerekli güvenlik tedbirlerinin alındığını açıkladı. Zirve boyunca Uludağ’da 300 kişilik jandarma ekibine bomba arama köpeklerinin de bulunduğu 7 köpek timi, 1 olay yeri inceleme timi, 15 asayiş timi, 15 trafik timi, 2 kadın astsubay ile sivil ekipler destek verecek. Bursa İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Zirvenin güvenliği için gerekli tedbirler en ayrıntılı şekilde alınmıştır.” denildi.

Kaynak: timeturk

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*