Uludağ Teleferik Seferleri ve Bursa İstanbul BUDO Seferleri Yeniden Başladı

uludag teleferik seferleri ve bursa istanbul budo seferleri yeniden basladi
uludag teleferik seferleri ve bursa istanbul budo seferleri yeniden basladi

Bursa’nın Mudanya ilçesi ile İstanbul arasında işletilen deniz otobüsleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında “tam kapanma” nedeniyle 30 Nisan’da ara verilmesinin ardından seferlerine yarın yeniden başlayacak.

İçişleri Bakanlığının yayımladığı “Kademli Normalleşme Tedbirleri” genelgesi ile şehirler arası seyahatin serbest olması dolayısıyla Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) seferleri normale dönüyor.

Buna göre BUDO, 17 Mayıs Pazartesi itibarıyla ilk seferini Mudanya’dan saat 07.00’de, İstanbul Eminönü’nden de 08.30’da yapmak üzere biletlerini satışa açtı. İDO ise Mudanya’nın Güzelyalı Mahallesi’ndeki iskeleden gerçekleştireceği İstanbul Yenikapı’ya ilk seferlerini karşılıklı olarak saat 07.30’da yapacağını duyurdu.

Her iki firmanın genelge kapsamında olağanüstü hava şartları haricinde 1 Haziran’a kadar sokağa çıkma kısıtlanması uygulanmayan süre ve günlerde seferlerini sürdüreceği, hafta sonları ise sefer yapmayacağı bildirildi.

Uludağ Teleferik Seferleri De Başlıyor

Bursa Teleferik’ten yapılan açıklamada, “Tesisimiz 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü açılacaktır. Sizlerle buluşacağımız için çok heyecanlıyız. Hafta İçi ve Hafta Sonu: 10.00 – 18.00” açıklaması yapıldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*