Uludağa teleferikle çıkacaklar dikkat

Uludağa teleferikle çıkacaklar dikkat :Bursa Teleferik A.Ş, 2. istasyon binası inşaatını tamamlamak üzere Sarıalan-oteller bölgesi hattını bir süreliğine kapatıyor.

Bursa Teleferik A.Ş, teleferiği modern bir görüntüyle Bursalıların hizmetine sunarken, diğer yandan da Uludağ’ın dört mevsim yaşayan bir merkez olması yolunda adımlar atıyor. Bursa Teleferik A.Ş. Genel Müdürü Burhan Özgümüş, kış sezonunda gerek yurtiçi, gerekse yurtdışından gelen misafirlerle yoğun bir dönemi geride bıraktıklarını belirterek, beyaz zirveye çıkanların teleferiği tercih etmelerinden mutluluk duyduklarını söyledi.

Özgümüş, yatırımlarına devam ettiklerini ifade ederek, “Kış sezonu sebebiyle ara verdiğimiz 2. oteller bölgesi istasyon tesisi inşaatına 23 Mart 2015 tarihi itibariyle başlıyoruz. İstasyon içinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için sadece Sarıalan-Uludağ hattını bir süreliğine kapatıyoruz. Misafirlerimizin güvenliğini gözeterek aldığımız bu karar için ziyaretçilerimizin de hoşgörüsünü bekliyoruz. İstasyonumuzu en kısa sürede tamamlayıp, Sarıalan-oteller bölgesi hattını yeni binamızla birlikte hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.
Teleferik Teferrüç- Sarıalan hattı ise her gün sabah 8:00, akşam 20:00 saatleri arasında çalışmaya devam ediyor.