Uludağ’da Kayak ve Snowboard Etkinlikleri Başlıyor

uludagda kayak ve snowboard etkinlikleri basliyor
uludagda kayak ve snowboard etkinlikleri basliyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen Kayak-Snowboard kampları, yarıyıl tatiliyle birlikte 23 Ocak’ta Uludağ’da başlıyor.

Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezi olan Uludağ, 23 Ocak – 12 Şubat tarihleri arasında Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen Kayak-Snowboard kamplarına ev sahipliği yapacak. 7-16 yaş arası kayak severlerin kayıt olabileceği kamplar 5 dönem olarak planlandı. Ayrıca sporcuların Uludağ’daki konaklamaları, ulaşım, telesiyej ve kayak-snowboard ekipmanları Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından karşılanacak. Kontenjan sayısı her dönem için 30 kişi olarak belirlenen eğitimlerde pandemi nedeniyle maske mesafe ve temizlik kurullarına dikkat edilecek.

Sömestr Kampları 23 – 27 Ocak 2021, 27 – 31 Ocak 2021, 31 Ocak – 4 Şubat 2021, 4 – 8 Şubat 2021 ve 8 – 12 Şubat 2021 tarihleri arasında olmak üzere 5 dönem olarak planlandı. Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Kayak-Snowboard kampları kayıtları Bursa Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksinde yer alan kulüp binasında yapılacak. Program hakkında detaylı bilgi almak isteyen aileler, Bursa Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’ne gelebilecekleri gibi 0224 716 15 55 numaralı telefonu aramaları halinde etkinlik hakkında bilgilendirilecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*