Vali Arslantaş’tan Salda Gölü Manzaralı Kayak Merkezinin Açılışına Davet

Vali Arslantaş'tan Salda Gölü Manzaralı Kayak Merkezinin Açılışına Davet
Vali Arslantaş'tan Salda Gölü Manzaralı Kayak Merkezinin Açılışına Davet

Yeşil, beyaz ve mavinin iç içe olduğu eşsiz manzaralar eşliğinde kayak severleri ağırlamaya hazırlanan, Kış Turizminin bölgedeki yeni adreslerinden Salda Kayak Merkezi’nde sezon Cumartesi günü açılıyor.

Beklenen karın yağmasıyla birlikte beyaza bürünen İlimiz Yeşilova İlçesi, Eşeler Yaylası Tınaztepe mevkiinde yer alan Salda Kayak Merkezi’nde sezon hazırlıkları sürüyor.

Burdur Valisi Ali Arslantaş, bugün gerçekleştirdiği ziyarette hazırlıkların devam ettiği Cumartesi sezon açılışı yapılacak olan, eşsiz Salda Gölü manzarası eşliğinde kayak yapma fırsatı sunan İlimizin kış turizmindeki tek adresi Salda Kayak Merkezi’nde incelemede bulundu.

Devam eden hazırlıkları yerinde inceleyen Vali Arslantaş, Kaymakam Muhammet Emin TUTAL ve ilgili personel den mevcut kar durumu, pistler, tesisler ve sunulacak hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

İncelemeleri sonrası, kayak severleri Cumartesi günü açılışı yapılacak Salda Kayak Merkezine davet eden Vali Arslantaş, kayak sporuna yeni başlayanlar dahil her seviyeden kayakçıya hitap eden, kış turizminin değişmez adreslerinden olacağına inandığımız Salda Kayak Merkezimize tüm kayak severleri, vatandaşlarımızı davet ettiklerini belirtti.

SALDA KAYAK MERKEZİ

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

Burdur’a 77, Yeşilova ilçesine ise 14 kilometre mesafede 1900 metre rakımda bulunan kayak merkezi, yerli ve yabancı turistlerin sıklıkla kullandığı Antalya-Denizli güzergahında, Burdur, Denizli ve Antalya illerinin ortasında yer alıyor.

Kayak Merkezi 860 metre uzunluğunda teleski hattı ve uzunlukları 1.000 ile 1.600 metre arasında değişen, her seviyeden kayakçıya hitap eden 3 pist ile kayak ve snowboard yapma fırsatı sunuyor.

Kayak merkezinde, kafeterya, restoran hizmetleri, kayak takımı ve kızak temini, teleski ve pist hizmetlerinin yanı sıra, 17 kişilik konaklama tesisi bulunmaktadır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*