Vali Karaloğlu, Uludağ’da İncelemelerde Bulundu

Vali Karaloğlu, Uludağ’da İncelemelerde Bulundu :Kış turizminin gözde mekanlarından Uludağ’da incelemelerde bulunan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, “İnşallah, beklenen kar yağışıyla birlikte bereketli ve Bursa’nın kazanacağı bir sezon olur” dedi.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, fırsat buldukça Uludağ’da yaptığı çat-kapı incelemelere bir yenisini daha ekledi. Yaklaşan sezon öncesi sabırsızlıkla kar yağışını bekleyen Uludağ’daki temaslarına teleferikte başlayan Vali Karaloğlu, “İnşallah beklenen kar yağışıyla birlikte bol, bereketli ve Bursa’nın kazanacağı bir sezon olur. Gerek bir bölümü yenilenen kara yolumuz, gerekse teleferik ile Uludağ’a ulaşmak artık çok kolay. Hedefimiz sahip olduğu bu büyük potansiyelle Uludağ’ı layık olduğu noktaya ulaştırmak. Bunu da ancak paydaşlarımızla birlikte el ele gönül gönüle verirsek başarabiliriz. Ben kazasız, belasız insanların güzel hatıralarla Uludağ’dan ayrıldıkları bir sezon diliyorum” dedi.

Sarıalan ve oteller bölgesinde yeni hizmete giren dükkanlarda incelemelerde bulunan Vali Karaloğlu, yine geldiği gibi teleferik ile Uludağ’dan ayrıldı.