Vali Özkan Davraz Kayak Merkezi’ni inceledi

Vali Özkan Davraz Kayak Merkezi’ni inceledi :Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Davraz Kayak Merkezinde devam eden çalışmaları inceledi.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Davraz Kayak Merkezinde devam eden çalışmaları inceledi.Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Davraz Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Burada yapılan toplantıda Davraz’da geçtiğimiz yıl alınan kararların hangilerinin hayata geçirildiği ve 2016 yılında ele alınması gereken öncelikli konularla ilgili brifing aldı. Vali Özkan, toplantının ardından Davraz Kayak Merkezinde yapım Çalışmaları devam ve bitme aşamasına gelen SkyZipLineWhistler (Bireysel basit teleferik), SnowTubing (Kar Botu) ve diğer tesislerde incelemelerde bulunarak ilgilerden bilgi aldı.

Davraz’ın önemli bir potansiyel olduğunun altını çizen Vali Özkan, Davraz’ın alt yapısı ile ilgili kısa, orta ve uzun vadede önemli yatırımların olacağını belirtti. Vali Özkan, “Tüm ilgili kuruluş ve özel sektör temsilcilerinin katıldığını bir toplantı gerçekleştirdik. Önümüzdeki sezonlar için iyi bir kayak alt yapısı oluşturmak ve kar turizmini çeşitlendirmek adına yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Bu çerçevede daha önceden yapılan işleri gözden geçirmiş olduk. Önümüzdeki dönem içinde yapılacaklarla ilgili iş eylem programı yaptık. Tüm bu çalışmalarla Davraz’ı ilimizin ve memleketimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Öte yandan, henüz Kayak yapacak kadar kar bulunmayan Davraz’da meteorolojik verilere göre hafta sonundan itibaren yoğun bir kar yağışı bekleniyor.