Yalnızçam Kayak Merkezi Sezona hazır

Yalnızçam Kayak Merkezi Sezona hazır :Vali Ahmet Deniz, Ardahan’ın Uğurlu Dağ mevkisindeki Yalnızçam Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Beraberinde Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdem Kargın, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve Vali Yardımcısı Muharrem Coşgun ile birlikte Kayak Merkezi’ne giden Vali Deniz, 2016 yılı kayak sezonu için yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.

Kayak merkezinde ki konaklama ve sosyal tesisleri gezen Vali Deniz, kayak pistlerinin yeterli düzeyde kar kalınlığına ulaşmasıyla birlikte kayak sezonunun açılacağını bildirdi.

Vali Deniz, “Bakanlar kurulu kararı ile turizm bölgesi olarak ilan edilen kayak merkezimizde önemli yatırımlar yaptık. Kayak sezonu başlamadan önce yolu parke taşı ile kaplandı. Kayak merkezimizde ki Yalnızçam Otel, yıl boyunca halkımıza açık olarak hizmet vermektedir. Ayrıca merkezimizde 3 kilometrelik telesiyej hattının da ihalesi yapıldı ve kısa süre içerisinde yapım çalışmaları başlayacak. Ben, Ardahan’da herkesin kayak sporunu yapabildikleri ölçüde yapmalarını istiyorum. Özellikle gençlerimizi kayak sporuna yönlendirmek ve bu alanda eğitmek için çalışmalar yürüteceğiz” dedi.