Kartalkayada kar sevinci

Kartalkayada kar sevinci :BOLU Kartalkaya’da sömestir tatili öncesi yağan kar turizm tesisi işletmecilerinin yüzünü güldürdü. Kartalkaya’da her yer beyaza bürünürken, tatilciler kayak ve snowboard keyfi yaşadı.

Köroğlu Dağları’nın zirvesindeki kayak merkezi Kartalkaya’da gece saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla etkili oluyor. Aralık ayının ilk iki haftası yağan yoğun kar yağışı sonucu pistlerde kar kalınlığı 50 santime ulaşırken, zaman zaman yağan kar yağışları ise etkili olmadı. Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle karlar erimeye başladı, bazı pistler ise kayağa kapatıldı. Dün geceden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı sonucu kar kalınlığı 25 santime ulaştı. Tatilciler pistlere akın ederek, kayak ve snowboard keyfi yaşadı. Etkili kar yağışı ile birlikte kar makineleriyle kayağa kapalı olan pistlerde çalışma yapılarak, pistler kayak için hazır hale getirilmeye çalışıldı.

Grand Kartal Otel Genel Müdürü Emir Aras, “4 tane pistimiz kayağa hazır halde. Hafta sonuna kadar bütün pistlerimizi açmayı planlıyoruz. Yağan kar ile birlikte toprak olan alanlar da beyaza büründü. Sömestirde doluluk oranımız şu an için yüzde 70-80 oranında, yağan kar ile birlikte yüzde 100 doluluk oranına ulaşmasını bekliyoruz” dedi.

Spor Şortu Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken 5 Nokta - Dossha Rehberi - TeleferikHaber
GENEL

Spor Şortu Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken 5 Nokta – Dossha Rehberi

Spor şortu denildiğinde çoğu kişinin aklına ilk olarak sıcak havalar gelir. Oysa doğru seçilmiş bir spor şortu yalnızca yaz aylarında değil, yılın farklı dönemlerinde yapılan pek çok antrenmanda da rahatlıkla kullanılabilir. Koşudan fitness çalışmalarına, açık hava yürüyüşlerinden fonksiyonel antrenmanlara kadar pek çok farklı aktivitede hareket özgürlüğü sunan bu parçalar, spor 🚡