Düldül Dağı Teleferik Projesi için katkı sağlayan Büyükalaca’ya teşekkür

Düldül Dağı Teleferik Projesi için katkı sağlayan Büyükalaca’ya teşekkür :Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca’ya, Düldül Dağı’na Teleferik Projesi’ne Katkılarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Namlı, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Doğrudan Faaliyet Desteği programı kapsamında, OKÜ Mühendislik Fakültesi ve Osmaniye İl Özel İdaresi proje ortakları tarafından projelendirilen Düziçi Düldül Dağı Teleferik Tesisi hakkında OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca’yı bilgilendirdi.

Ökkeş Namlı, DOĞAKA tarafından kabul edilen ve yörede turizmi canlandırmayı amaçlayan “Düldül Dağı’na Teleferik Projesi’ne katkılarından dolayı OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca’ya teşekkürlerini iletti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Orhan Büyükalaca ise Osmaniye’nin turizm potansiyelinin geliştirilmesi konusuna dikkat çekerken, Mühendislik Fakültesi’nin de projede aktif rol almasının gurur verici olduğunu belirtti.Düziçi Düldül Dağı Teleferik Tesisi Fizibilite Çalışması Proje Ekibinde, OKÜ Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Cafer Kayadelen, Yrd. Doç. Dr. Selim Serhan Yıldız ve Yrd. Doç. Dr. Ahmet Demir yer alırken, Düziçi Belediyesi Park ve Bahçeler Yetkilisi Murat Özoğlu, Osmaniye İl Özel İdaresi’nden ise Faruk Alkaya, Berkan Kocadayıoğulları görev aldığı belirtildi.

Babadağ Teleferik Ücretlerine Zam - TeleferikHaber
GENEL

Babadağ Teleferik Ücretlerine Zam

Fethiye’nin simgesi Babadağ Teleferik hattında 2026 yılı Nisan ayı itibarıyla yeni fiyat tarifesi uygulanmaya başlandı. Ölüdeniz manzarası eşliğinde zirveye ulaşmak isteyen yerli ve yabancı turistler için güncel rakamlar paylaşıldı. 2026 Güncel Fiyat Listesi Yeni düzenlemeye göre tam bilet fiyatı 890 TL olarak belirlendi. Öğrenciler ve özel gereksinimli misafirler için indirimli 🚡