Kültürparka şehir içi teleferik istasyonu kuruluyor

Kültürparka şehir içi teleferik istasyonu kuruluyor :Yeni teleferik hattının Uludağ oteller bölgesine kadar uzanan kısmı ile ilgili de bilgi veren Altepe, “Yılbaşına kadar teleferik yetiştirilecek. Şehir içi teleferik çalışmaları sürüyor.” dedi.

KÜLTÜRPARK’A TELEFERİK İSTASYONU KURULUYOR
Yeni teleferik hattının Uludağ oteller bölgesine kadar uzanan kısmı ile ilgili de bilgi veren Altepe, “Yılbaşına kadar teleferik yetiştirilecek. Şehir içi teleferik çalışmaları sürüyor. Yıldırım dağ etekleri şehir içi teleferikten faydalanırken, Osmangazi’nin üst tarafları da yararlanacak. Kültürpark’a da şehir içi teleferik istasyonu kuruyoruz. Şehir içi teleferik önemli bir yatırım” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından komisyonlarda hazırlanan kararlar ve raporlar oy birliğiyle kabul edildi.

Dağyenice projesiyle ilgili meclis üyelerinin sorularını cevaplayan Altepe, “Dağyenice projesi eski valimiz Şahabettin Harput tarafından başlatıldı. Çalışma İstanbul’dan bir firmaya verilmişti. İstanbul’dan bir sunucu getirilmesine bile karşıyız. Bursa her işini kendi yapabilir. Bu projeye nedense bir süre ara verilmişti. Dağyenice ile ilgili şu an sıkıntı var sanırım. Bu proje şu anda yürümüyor” dedi.

“KAZAYI YAPAN ARAÇ SÜRÜCÜSÜ BEN DEĞİLİM”
İnkaya Yolu’ndaki kazalarla ilgili eleştirileri de cevaplayan Altepe, “İnkaya Yolu’nda hata yok. Sürücüler buraya gelince salıyor kendilerini. Yolda kesinlikle hata yok. Bu yolda araçlar usulüne göre gidince bir sıkıntı yok. Orada yapılan her kaza, sanki aracın şoförü benmişim gibi siyasi eleştiri konusu yapılıyor” diye konuştu.