Teleferikte dünya evine girdiler

Teleferikte dünya evine girdiler :Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ilginç bir nikah merasimine imza attı.Başkan Aydın’ın Eyüp Sultan teleferiğinde kıydığı nikahla, Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ahmet Çetinkaya ile Meryem Çetinkaya dünya evine girdiler.Başkan Remzi Aydın, nikahları kıyılacak olan genç çift ve şahitleriyle birlikte Eyüp Sultan’dan teleferiğe bindi.

Teleferik, Pierre Loti’ye doğru çıkmaya başladığında ise nikah merasimi de başladı. Başkan Aydın teleferikte genç çiftin nikahını şahitler huzurunda kıydı. Genç çift kendilerini kırmayarak bu mutlu günlerinde yanlarında olan ve nikahlarını teleferikte kıyan Belediye Başkanı Remzi Aydın’a teşekkür ettiler. Başkan Aydın ise Çetinkaya çiftine ömür boyu mutluluklar diledi.

 

Etna Dağı'ndaki Teleferik Her Gün Doğayla Mücadele Ediyor - TeleferikHaber
GENEL

Etna Dağı’ndaki Teleferik Her Gün Doğayla Mücadele Ediyor

İtalya’nın simge doğal alanlarından biri olan Etna Dağı, her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlarken, dağın zirvesine ulaşımı sağlayan teleferik hattı da sıra dışı koşullar altında faaliyet göstermeye devam ediyor. Avrupa’nın en aktif yanardağlarından biri üzerinde hizmet veren teleferik sistemi, lav akıntıları, volkanik gazlar, yüksek sıcaklık ve sert rüzgarlarla mücadele ederek turistleri 🚡