Gençlerin kayak ve kaplıca keyfi

Gençlerin kayak ve kaplıca keyfi :Sevgi Evleri öğrencileri öğretmen ve kurum personelleriyle birlikte yarıyıl tatili dolayısıyla Samsun Ladik Kayak Merkezi, Amasya ve Yozgat Sorgun Kaplıcalarına moral ve motivasyon gezisi düzenledi.

Kayak merkezinde kış mevsiminin doğal güzellikleriyle buluşup, doyasıya eğlenen öğrenciler; Sorgun Kaplıcaları’na yapılan gezide ise kaplıca kültürü ile tanışarak bol bol yüzüp stres attılar.

Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdu Müdürü Ömer Pehlivan çocukların sömestre döneminde göstermiş olduğu başarıları ödüllendirmek ve stres atmalarını sağlamak amacıyla organizasyonlar düzenlendiklerini belirtti.

Bu kapsamda Samsun Ladik Kayak Merkezi ile Amasya ve Yozgat Sorgun Kaplıcaları’na gezi yaptıklarını ifade eden Pehlivan, “Kuruluşumuzda kalan çocuklarımızın yüzünde açacak her bir tebessüm için tüm personelimizle tüm adımları atmaya hazır hazırız. Çocuklarımızla geleceğe daha umutla bakan bir toplum olmak gayreti içerisinde çalışıyoruz ve bu tür organizasyonlara devam edeceğiz” dedi.